Wat doen we?

 

 

Datasave biedt professionele diensten aan voor gegevensherstel en -recuperatie en dit van vele soorten media als ook van de meest courante besturingssystemen. Welke dat juist zijn, kan u terugvinden op onze website (www.datasave.be)

 

Het zal u maar overkomen,….

 

….. u werkt reeds twee jaar met uw laptop die ondertussen een onvergetelijk instrument is geworden voor uw job. Plots krijgt u bij het opstarten een zwart scherm met volgende boodschap “primary harddisk not found”. Na 2 maal herstarten van uw computer verschijnt er nog steeds niets anders op uw scherm. Het is op dat moment dat u zich realiseert dat de laatste back-up reeds 1,5 jaar oud is. Dit wil zeggen dat alles (presentaties, offertes, emails,…..) wat daarna werd opgemaakt onbeschikbaar geworden is. Nu kan u proberen alle gegevens terug op te maken, te laten doorsturen,…. Of u kan Datasave contacteren.

 

….. u wil de 638 foto’s van uw personeelsfeest ter ere van het 30 jarig bestaan van uw bedrijf overzetten op uw computer. Het enige dat u te zien krijgt is een boodschap die vraagt of u het geheugenkaartje wil formatteren. U kan uw werknemers wijsmaken dat er geen foto’s genomen werden of u kan Datasave contacteren.

 

..... dat u als netwerkbeheerder een crash krijgt van een mirror die bij het rebuilden de originele schijf begint te overschrijven met de lege vervangschijf. Op de koop toe blijkt de back-up ook al 5 maanden niet helemaal te lopen zoals het hoort waardoor slechts een back-up kan terug gezet worden van een half jaar geleden. Dan is er Datasave om u uit de nood te helpen.

 

 

Zorg er steeds voor dat het medium waarvan u gegevens wil recupereren na het vaststellen van het probleem niet verder gebruikt wordt, dit om de kans op een optimale recuperatie te verhogen.

 

 

Wat de oorzaak van het verlies van gegevens ook mag zijn, of het nu een crash van een harde schijf is, een virus, fouten tijdens het bewerken of installeren van software, gebrek aan onderhoud of gewoonweg een ongelukje...... Datasave heeft steeds een gepaste manier om de gegevens te recupereren.